Verzending & Retour

Verzending

Bestellingen vanaf € 20,- komen in aanmerking voor gratis verzending binnen Nederland. Voor België is dit bedrag € 35,-. Bestellingen worden binnen 1 werkdag* verzonden.

Op dit moment leveren wij niet gratis naar andere landen. Voor levering naar andere landen vragen wij een vergoeding die altijd lager is dan de daadwerkelijke verzendkosten. Mochten de verzendkosten toch lager blijken te zijn, krijgt u het verschil uiteraard terug.

Mocht u verdere vragen hebben over de verzending van uw bestelling, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

*Mokken, cadeaupakketten & magneetjes binnen 1 werkdag verstuurd, tegeltjes binnen 2-3 werkdagen.

Kwaliteitsgarantie

Alle bestellingen worden met zorg verpakt. In het uitzonderlijke geval dat een artikel, zoals een mok als tegel, gebroken bij u wordt bezorgd, sturen wij kosteloos een nieuw exemplaar. Ook op andere vlakken waarborgen wij de kwaliteit van onze producten. Onze support professionals staan te allen tijde voor u klaar.

Retourneren

Wenst u uw bestelling te retourneren, is dit uiteraard mogelijk. Als de producten onbeschadigd bij ons zijn gearriveerd, wordt het geld binnen enkele werkdagen teruggestort. Indien het product niet defect is of zich geen andere bijzonderheden hebben voorgedaan, zijn de kosten voor het retourneren van de producten voor de klant.

Let op, gepersonaliseerde producten zoals mokken/tegels met een persoonlijke spreuk zijn helaas niet te retourneren.

Voor verdere vragen of het retourneren van een bestelling kunt u contact met ons opnemen via de contact pagina.