Verzending & Retour

Levertijd
  • Bestellingen met enkel mokken en/of tegels worden binnen 1 werkdag verzonden.
  • Bestellingen die (gedeeltelijk) uit magneetjes bestaan, worden na +/- 5 werkdagen verzonden.
Verzending

Bestellingen vanaf € 20,- komen in aanmerking voor gratis verzending binnen Nederland. Voor België is dit bedrag € 35,-.

Op dit moment leveren wij niet gratis naar andere landen. Voor levering naar andere landen vragen wij een vergoeding die altijd lager is dan de daadwerkelijke verzendkosten. Mochten de verzendkosten toch lager blijken te zijn, krijgt u het verschil uiteraard terug.

Mocht u verdere vragen hebben over de verzending van uw bestelling, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Kwaliteitsgarantie

Alle bestellingen worden met zorg verpakt. In het uitzonderlijke geval dat een artikel, zoals een mok als tegel, gebroken bij u wordt bezorgd, sturen wij kosteloos een nieuw exemplaar. Ook op andere vlakken waarborgen wij de kwaliteit van onze producten. Onze support professionals staan te allen tijde voor u klaar.

Retourneren

U heeft het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen om de bestelling retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour sturen naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruikmaakt van dit herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via support@dutchspeakwords.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen

Het is niet mogelijk producten te retourneren in geval van:

  1. Verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar;
  2. Gepersonaliseerde producten. Hierbij te denken aan mokken of tegels met bijvoorbeeld een gepersonaliseerde spreuk of een logo.

Retouradres

Dutch Speakwords Retouren
Scheepmakershaven 22
3261 KN Oud-Beijerland
support@dutchspeakwords.com