Engels is zó niet cool!

Als jonge moeder (althans dat denk ik dan) van twee pubers gooi ik net als hun weleens een Engels woord door mijn zin heen want ja, “dat is super interesting weet je!?”.

In plaats dat mijn pubers juichend naar mij schreeuwen “Oh my god, je bent zo awesome mam!”, kijken ze me aan.. en ben ik slechts super awkwaaaard! Nog net geen talk to the hand ’cause the face ain’t listening!.. nee.. awkward is het woord anno 2016, en moeders let op, niet te gebruiken door volwassenen!

Tevens het woord “on fleek” of “on point” niet gebruiken, geloof me, je failllll’t!

Ook die keer in de zomer dat ik glimmend aan tafel vertel, “Ik heb iets naar Dutch Speakwords gestuurd en en en het is er vandaag al opgezet!” … stilte … (jammer wel weer…). Mijn man zegt ineens: “Oh wat leuk, wat dan?” (ik bombardeer hem nu eenmaal constant met tegelspreuken dus hij weet waar ik het over heb..). Nou zeg ik.. *glimt nog steeds en gaat rechterop zitten*, “Ik heb vandaag ingestuurd: It is so hot, I must outlooking that I not away melt…”. Wachtend op the applause (ik vond het zelf namelijk erg leuk) bleef het awkward stil en ineens… “Mam je hebt echt geen vrienden!”.

Pfffff…. Nou jullie begrijpen nu natuurlijk wel dat hij his mouth kon washen he!? And she stick I behind the wallpaper! Maar ja, ik zou geen leuke moeder zijn als ik geen joke kan hebben natuurlijk! (vinden jullie mij inmiddels wel hip…?)

Ik heb jullie natuurlijk nog veel meer to fartelling, over mijn uberhippe ik (hmm hmm) en mijn down to earth kids, but for sofar!

So long my blogging friends (<– zoon: “Mam nooit meer zeggen.” Oke…)

Bye, groetjes Rim.

Schrijver

Rim
Rim
Mommy van twee pubers, 17 en 15, gelukkig getrouwd met mijn grootste liefde en trots hondenbezitster van twee stuiterballen.
Dansdocente, vrijwilligster, blogger, duizendpoot, manusje van alles, creatieveling en groot voorstander om met de tijd mee te gaan.. (hoe hobbelig dit dan ook mag gaan..). Schrijf graag over het wel en wee van de family en de humor die het leven met zich meebrengt.
Meer van deze schrijver

2 replies on “Engels is zó niet cool!

 • Herman

  Manusje van alles , U bent vrouw.
  Waar komt dat van
  Die uitdrukking

  Herman Koster, 50yrs English speaking
  maar wel een Jack and Jill.
  Mvg
  Herman

Comments are closed.